Știu că, în țara noastră, este aproape o tradiție „a veni puțin mai târziu”, a nu fi printre primii, „ce să facem acolo timp de 1,5 ore?”, „Poate vom veni când toată lumea este deja la masă”….
Dau argumente în favoarea punctualității:
➡️1. Nuntile au fost mult timp organizate și planificate pentru fiecare minuta, ceea ce înseamnă că cei care întârzieți „rup” întreg programul scenariului.
➡️2. În cadrul întâlniri invitațiilor, mirele și mireasa gândesc (și plătesc ) un program de divertisment: cocktail-uri delicioase, muzică plăcută pentru comunicare, animatori, mimici, magicieni; are loc o ședință foto, poți face fotografii gata cu tine imediat, poți lăsa o înregistrare în albumul dorit etc.
➡️3. Există logica proprie în fiecare etapă, totul este gândit astfel încât să crească corect nivelul stării de spirit, zgomot, alcool și bunătăți.
➡️4. Nunţile care se organizează în alte ţări 90% sunt gîndite astfel, ca în primul să fie comunicare, cunoştinţe noi... dar noi aşteptăm, pentru ca noi să fim distrați, ne este frică să mergem la bar înainte să ne salutăm cu mirile şi mireasa (este despre rîndurile cu buchetele în mână ). Este ciudat de ce toată lumea răspunde la propunerea de a lua un cocktail, nu, vom aștepta la rând la început ... și chiar dacă este foarte cald, iar mojito-ul răcoritor este foarte aproape, oaspeții vin la bar abia după un salut oficial...
➡️5. Gândiți-vă la mirele şi mireasa, nu le lipsește problema? De ce să-i îngrijoreze, să sune, să aștepte? 😟 Sau "întrerupem" nunta, cînd merge întîmpinarea naşilor și aici, în ușă, sunt câțiva de întârziați, dar care așteaptă o atenție specială ... dar ce rămâne cu restul, 150 de invitați punctuali? 😤 Moldova, haideți să nu întârziam !!!
Wedding Planner Iana Didur mai multe informaţii vedeţi Aici.